Lütfü Savaş : Il y a 1 jour · i̇spanya'da sol koalisyon hükümeti, rusya devlet başkanı vladimir putin'in ukrayna'da savaş suçu işleyip işlemediğinin soruşturulması için ucm'ye başvurma kararı aldı.

Her madde "haksızlık, haksızlık, haksızlık" diye bağırıyor. Yeni yasa teklifi 13 maddeden oluşuyor; Keşke, hazım sesli bildiği ne varsa anlatsa da gerekirse yer yerinden oynasa. Hükümet sözcüsü i̇sabel rodriguez, kararla ilgili olarak yaptığı açıklamada ''putin, ukrayna'daki olası savaş suçları veya insanlığa karşı işlenen suçlardan uluslararası ceza mahkemesinde. Böyle giderse hatay'da biz azınlığa düşeceğiz.

Hükümet sözcüsü i̇sabel rodriguez, kararla ilgili olarak yaptığı açıklamada ''putin, ukrayna'daki olası savaş suçları veya insanlığa karşı işlenen suçlardan uluslararası ceza mahkemesinde. Kilicdaroglu Ndan Baskan Savas A Hizmet Tesekkuru Hatay Buyuksehir Belediye Baskani Lutfu Savas Gidecek Cok Yolumuz Atacak Cok Adimimiz Var Hatay Haberleri
Kilicdaroglu Ndan Baskan Savas A Hizmet Tesekkuru Hatay Buyuksehir Belediye Baskani Lutfu Savas Gidecek Cok Yolumuz Atacak Cok Adimimiz Var Hatay Haberleri from im.haberturk.com
Keşke, hazım sesli bildiği ne varsa anlatsa da gerekirse yer yerinden oynasa. Her madde "haksızlık, haksızlık, haksızlık" diye bağırıyor. Hükümet sözcüsü i̇sabel rodriguez, kararla ilgili olarak yaptığı açıklamada ''putin, ukrayna'daki olası savaş suçları veya insanlığa karşı işlenen suçlardan uluslararası ceza mahkemesinde. Il y a 1 jour · i̇spanya'da sol koalisyon hükümeti, rusya devlet başkanı vladimir putin'in ukrayna'da savaş suçu işleyip işlemediğinin soruşturulması için ucm'ye başvurma kararı aldı. Böyle giderse hatay'da biz azınlığa düşeceğiz. Yeni yasa teklifi 13 maddeden oluşuyor;

Böyle giderse hatay'da biz azınlığa düşeceğiz.

Yeni yasa teklifi 13 maddeden oluşuyor; Il y a 1 jour · i̇spanya'da sol koalisyon hükümeti, rusya devlet başkanı vladimir putin'in ukrayna'da savaş suçu işleyip işlemediğinin soruşturulması için ucm'ye başvurma kararı aldı. Keşke, hazım sesli bildiği ne varsa anlatsa da gerekirse yer yerinden oynasa. Hükümet sözcüsü i̇sabel rodriguez, kararla ilgili olarak yaptığı açıklamada ''putin, ukrayna'daki olası savaş suçları veya insanlığa karşı işlenen suçlardan uluslararası ceza mahkemesinde. Her madde "haksızlık, haksızlık, haksızlık" diye bağırıyor. Böyle giderse hatay'da biz azınlığa düşeceğiz.

Her madde "haksızlık, haksızlık, haksızlık" diye bağırıyor. Hükümet sözcüsü i̇sabel rodriguez, kararla ilgili olarak yaptığı açıklamada ''putin, ukrayna'daki olası savaş suçları veya insanlığa karşı işlenen suçlardan uluslararası ceza mahkemesinde. Böyle giderse hatay'da biz azınlığa düşeceğiz. Yeni yasa teklifi 13 maddeden oluşuyor; Keşke, hazım sesli bildiği ne varsa anlatsa da gerekirse yer yerinden oynasa.

Yeni yasa teklifi 13 maddeden oluşuyor; Lutfu Savas Tv De Konustu Antakya Gazetesi
Lutfu Savas Tv De Konustu Antakya Gazetesi from antakyagazetesi.com
Hükümet sözcüsü i̇sabel rodriguez, kararla ilgili olarak yaptığı açıklamada ''putin, ukrayna'daki olası savaş suçları veya insanlığa karşı işlenen suçlardan uluslararası ceza mahkemesinde. Böyle giderse hatay'da biz azınlığa düşeceğiz. Keşke, hazım sesli bildiği ne varsa anlatsa da gerekirse yer yerinden oynasa. Yeni yasa teklifi 13 maddeden oluşuyor; Her madde "haksızlık, haksızlık, haksızlık" diye bağırıyor. Il y a 1 jour · i̇spanya'da sol koalisyon hükümeti, rusya devlet başkanı vladimir putin'in ukrayna'da savaş suçu işleyip işlemediğinin soruşturulması için ucm'ye başvurma kararı aldı.

Hükümet sözcüsü i̇sabel rodriguez, kararla ilgili olarak yaptığı açıklamada ''putin, ukrayna'daki olası savaş suçları veya insanlığa karşı işlenen suçlardan uluslararası ceza mahkemesinde.

Il y a 1 jour · i̇spanya'da sol koalisyon hükümeti, rusya devlet başkanı vladimir putin'in ukrayna'da savaş suçu işleyip işlemediğinin soruşturulması için ucm'ye başvurma kararı aldı. Yeni yasa teklifi 13 maddeden oluşuyor; Her madde "haksızlık, haksızlık, haksızlık" diye bağırıyor. Keşke, hazım sesli bildiği ne varsa anlatsa da gerekirse yer yerinden oynasa. Böyle giderse hatay'da biz azınlığa düşeceğiz. Hükümet sözcüsü i̇sabel rodriguez, kararla ilgili olarak yaptığı açıklamada ''putin, ukrayna'daki olası savaş suçları veya insanlığa karşı işlenen suçlardan uluslararası ceza mahkemesinde.

Il y a 1 jour · i̇spanya'da sol koalisyon hükümeti, rusya devlet başkanı vladimir putin'in ukrayna'da savaş suçu işleyip işlemediğinin soruşturulması için ucm'ye başvurma kararı aldı. Keşke, hazım sesli bildiği ne varsa anlatsa da gerekirse yer yerinden oynasa. Hükümet sözcüsü i̇sabel rodriguez, kararla ilgili olarak yaptığı açıklamada ''putin, ukrayna'daki olası savaş suçları veya insanlığa karşı işlenen suçlardan uluslararası ceza mahkemesinde. Her madde "haksızlık, haksızlık, haksızlık" diye bağırıyor. Yeni yasa teklifi 13 maddeden oluşuyor;

Her madde
Hatay Buyuksehir Belediye Baskani Lutfu Savas O Atamayi Savundu Gundem Haberleri from im.haberturk.com
Hükümet sözcüsü i̇sabel rodriguez, kararla ilgili olarak yaptığı açıklamada ''putin, ukrayna'daki olası savaş suçları veya insanlığa karşı işlenen suçlardan uluslararası ceza mahkemesinde. Il y a 1 jour · i̇spanya'da sol koalisyon hükümeti, rusya devlet başkanı vladimir putin'in ukrayna'da savaş suçu işleyip işlemediğinin soruşturulması için ucm'ye başvurma kararı aldı. Her madde "haksızlık, haksızlık, haksızlık" diye bağırıyor. Yeni yasa teklifi 13 maddeden oluşuyor; Böyle giderse hatay'da biz azınlığa düşeceğiz. Keşke, hazım sesli bildiği ne varsa anlatsa da gerekirse yer yerinden oynasa.

Keşke, hazım sesli bildiği ne varsa anlatsa da gerekirse yer yerinden oynasa.

Böyle giderse hatay'da biz azınlığa düşeceğiz. Her madde "haksızlık, haksızlık, haksızlık" diye bağırıyor. Yeni yasa teklifi 13 maddeden oluşuyor; Hükümet sözcüsü i̇sabel rodriguez, kararla ilgili olarak yaptığı açıklamada ''putin, ukrayna'daki olası savaş suçları veya insanlığa karşı işlenen suçlardan uluslararası ceza mahkemesinde. Il y a 1 jour · i̇spanya'da sol koalisyon hükümeti, rusya devlet başkanı vladimir putin'in ukrayna'da savaş suçu işleyip işlemediğinin soruşturulması için ucm'ye başvurma kararı aldı. Keşke, hazım sesli bildiği ne varsa anlatsa da gerekirse yer yerinden oynasa.

Lütfü Savaş : Il y a 1 jour · i̇spanya'da sol koalisyon hükümeti, rusya devlet başkanı vladimir putin'in ukrayna'da savaş suçu işleyip işlemediğinin soruşturulması için ucm'ye başvurma kararı aldı.. Hükümet sözcüsü i̇sabel rodriguez, kararla ilgili olarak yaptığı açıklamada ''putin, ukrayna'daki olası savaş suçları veya insanlığa karşı işlenen suçlardan uluslararası ceza mahkemesinde. Keşke, hazım sesli bildiği ne varsa anlatsa da gerekirse yer yerinden oynasa. Böyle giderse hatay'da biz azınlığa düşeceğiz. Her madde "haksızlık, haksızlık, haksızlık" diye bağırıyor. Il y a 1 jour · i̇spanya'da sol koalisyon hükümeti, rusya devlet başkanı vladimir putin'in ukrayna'da savaş suçu işleyip işlemediğinin soruşturulması için ucm'ye başvurma kararı aldı.

Posting Komentar

0 Komentar